Airsoftka Beretta APX 6mm CO2

    CO 2.6302
    6637
    4000844612465

    Beretta APX black 6 mm je licencovaná airsoftová replika s kovoým závěrem, která se vyznačuje vysokou úsťovou rychlostí, silným blowback systémem a skvělou ergonomií.

    3 290 Kč
    S DPH
    Obvykle 10-14 dnů
    Množství
    Na objednávku


    Historie ceny     Historie ceny

    Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 3 290 Kč

    Zavřít

    Beretta APX black 6 mm je licencovaná airsoftová replika s kovoým závěrem, která se vyznačuje vysokou úsťovou rychlostí, silným blowback systémem a skvělou ergonomií.

    Realistická konstrukce

    Replika má věrně reprodukovanou konstrukci, která je zdůrazněna kovovo-polymerovou stavbou a specifickými žebry celého závěru zajišťující pohodlné uchopení při přebíjení. Originální Beretta APX je poloautomatická pistole určená pro armádu, policii a civilní trh.

    Na mušku a hledí byly použity bílé tečky, které usnadňují rychlé vyrovnání zařízení na cíl. Toto jednoduché řešení je velmi užitečné při střelbě v slabém nebo zbytkovém světle.

    Pistole má vnější pojistku umístěnou na pravé straně rámu, sloužící k blokování spoušťového mechanismu. Polymerové výstelky rukojeti mají stejnou texturu jako u střelných zbraní. Realističnost konstrukce je navíc umocněna licencovanými značkami a logy výrobce aplikovanými na rukojeť a kovový závěr pistole. V přední části rámu je 22mm lišta, která umožňuje uchycení vybraného střeleckého příslušenství, např. laserového značkovače cílů nebo svítilny.

    Napájení

    Replika Beretta Apx je poháněna 12g CO2 kapslí namontovanou v pistolové rukojeti. Montáž a výměna kapsle je velmi jednoduchá a vyžaduje pouze odsunutí vložek, umístění kazety do rukojeti a utažení šroubu.

    Počáteční rychlost v závislosti na hmotnosti BB je až 117 m/s, což se promítá do přesného dosahu 30 m. Jedna bombička umožňuje přibližně 60 výstřelů při rovnoměrné rychlosti. Replika používá kovový zásobník s nízkým uzávěrem (vyjímatelný z rukojeti) s kapacitou 15 BB.

    Silný zpětný ráz

    Plynová forma zdroje umožnila použití silného blow-back systému, který je zodpovědný za realistický zpětný ráz po výstřelu. Efektní a znatelné „kopnutí“ zbraně příjemně imituje zpětný ráz závěru doprovázející střelbu ze zbraně. Jedna kapsle umožňuje vypálit až 60 ran s rovnoměrnou počáteční rychlostí, což je vynikající výsledek pro repliku typu blow-back.

    Je třeba připomenout, že největší vliv na efektivitu střel má teplota vzduchu a dynamika, se kterou střílíme.

    DA mechanismus

    Spoušťový mechanismus pracuje v režimu DA, což znamená, že při mačkání spouště současně natahujeme kohoutek, bez možnosti ručního natažení závěru a zkrácení dráhy spouště. Trénink s použitím airsoftové repliky nebo vzduchovky je nejekonomičtějším řešením pro všechny, kteří plánují žádat o zbrojní průkaz

    CO 2.6302

    Manuál

    Ráže
    6mm
    Kapacita zásobníku/válce
    15
    Celková délka (mm)
    190
    Hmotnost (g)
    685
    Mířidla
    Pevná
    Pohon
    CO2 bombička
    Blowback
    Ano
    Osobní vyzvednutí ve Frýdku-Místku zdarma
    Zaslání společností Zásilkovna, hmotnost do 5kg, rozměry do 120cm obvodu (2-3 pracovní dny) 89Kč
    Zaslání společností GLS, maximální hmotnost zásilky do 30kg (zboží skladem obvykle do 24 hodin)109Kč

    U nestandardních rozměrů či hmotnosti bude dopravné vypočítáno samostatně (po dohodě),

    U některých konkrétních produktů (například zbraně) nemusí být dostupné všechny způsoby dopravy

    Pokud zvolíte dopravu, kterou nelze pro daný produkt použít, budeme Vás kontaktovat pro změnu způsobu dopravy

    Doběrečné je v rozmezí 30-45Kč včetně DPH dle volby dopravce, bezhotovostní platba ZDARMA

    1 další produkt ve stejné kategorii: