Provizní program

Provizní program

Připravili jsme pro vás provizní program díky kterému můžete nasbírat korunky sdílením odkazů na sociálních sítích a třeba na svých stránkách. Ty pak můžete utratit v našem internetovém obchodě.

Jak se stát provizním parterem?
Provizním partnerem se může stát každý registrovaný zákazník s plně vbyplněným profilem, který si požádá o zařazení programu.
Kliknete na váš účet a následně na tlačítko Affiliate program (zvýrazněno na obrázku níže).




Následně se zobrazí pole, kde je vaše jméno a váš email. opět viz obrázek.




Na této stránce nemusíte nic vyplňovat, pouze je potřeba přečíst si a odsouhlasit podmínky použití (zaškrtnutím políčka) a kliknout na tlačítko "Odeslat přihlášku"
Tím se započne proces schválení, který může trvat 24-72 hodin, ale obvykle je to téměř hned.


Jakmile bude vaše žádost schválena, tak můžete začít odkazovat na produkty jednak z tohoto místa, druhak se vám u každého produktu
zobrazí tabulka (obázek níže) s odkazem na tento produkt a vašim provizním kodem. Tento odkaz lze přímo sdílet, nebo zkopírovat a vložit na místo kde jej chcete.



O každém úkonu včetně schválení, nebo neschálení vstupu do programu budete informováni emailem.



Co je dobré vědět:
Pokaždé, když nový zákazník příjde na naše stránky přes váš odkaz a nakoupí, přičtou se vám korunky, které budete moci proměnit na vouchery, které uplatníte při vašich objednávkách.
Provize za realizovanou objednávku se počítá z ceny bez DPH. Penízky se přičtou až ve chvíli kdy je objednávka ve vyřízeném stavu, tedy zákazník si ji převzal a zaplatil za ni a uplynulo 14 dní zákonné lhůty na vrácení zboží a zákazník ho v této době nevrátil. Do té doby se nachází ve stavu "čekající".


Odměnu si můžete kdykoliv vyměnit za slevový kod, tzv. voucher, který pak zadáte v košíku při vlastní objednávce, platnost těchto voucherů je 7 dní, pak jsou nenávratně vymazány ze systému.
Provize u jednotlivých položek i globálně se může měnit, výši aktuální provize vidíte u produktu nebo v nastavení vašeho účtu u Affiliate programu.

Aktuální stav odměn si můžete zobrazit ve vašem účtu (kliknutí na vaše jméno na stránkách vpravo nahoře) a následně kliknutí na "Moje odměny" viz. obrázek níže


Zde si je můžete vyměnit také na voucher. No a to je všechno. Je to jednoduché přehledné a výhodné. Proč byste měli sdílet odkazy na jiné eshopy, když u nás za to něco dostanete. Provizní systém je rozumné řešení jak podpořit sebe, nebo třeba vaše stránky. Navíc vás nic nestojí.