Lékárna Helikon-Tex UNIVERSAL MED INSERT černá

    HT MO-M03-NL-01
    8501
    5908218732353

    Tato inovativní měkká lékárnička "Insert" představuje esenciálního společníka pro každého, kdo chce mít po ruce základní první pomoc bez zbytečného objemu. Její design bez vlastních uchycení ji činí ideální volbou pro snadné uložení do batohu, brašny nebo tašky, což umožňuje rychlou a efektivní reakci v případě potřeby.

    590 Kč
    S DPH
    Množství
    Skladem


    Historie ceny     Historie ceny

    Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 590 Kč

    Zavřít

    Tato inovativní měkká lékárnička "Insert" představuje esenciálního společníka pro každého, kdo chce mít po ruce základní první pomoc bez zbytečného objemu. Její design bez vlastních uchycení ji činí ideální volbou pro snadné uložení do batohu, brašny nebo tašky, což umožňuje rychlou a efektivní reakci v případě potřeby. Navržená s myšlenkou na maximální organizaci a dostupnost, tato lékárnička nabízí rozevírací konstrukci pro snadný přístup ke všem potřebám první pomoci, včetně nůžek.

    Vnitřní prostor je maximálně využit díky pružným úchytům a síťovaným kapsám, které zajistí, že vše zůstane na svém místě i v pohybu. Speciální kapsička bezpečně uchová trauma nůžky, zatímco uzavírání na suchý zip zajišťuje, že obsah lékárničky zůstane chráněn a současně snadno přístupný.

    Dvojice zesílených, pogumovaných rukojetí usnadňuje manipulaci a přenos, zatímco reflexní medic hvězda na přední straně zvyšuje viditelnost lékárničky v noci nebo za snížené viditelnosti. Praktické slídové okénko umožňuje rychlou identifikaci obsahu bez nutnosti otevírání, a na zadní straně se nachází pás suchého zipu (5x8 cm) pro bezpečné uchycení na velcro systém uvnitř batohu nebo tašky.

    Lékárnička je vyrobena z odolného nylonu 80D, který zaručuje dlouhodobou odolnost a minimální hmotnost, což je dokázáno celkovou hmotností pouhých 120 gramů. S rozměry 17 x 10 x 4,5 cm, tato lékárnička nabízí kompaktní, ale prostorné řešení pro uložení nezbytných zdravotnických potřeb.

    Dodávána je bez vybavení, což vám umožňuje individuálně přizpůsobit obsah podle osobních potřeb a preferencí. Tato lékárnička "Insert" je dokonalým řešením pro každého, kdo hledá praktické, lehké a efektivně organizované úložiště pro první pomoc, ať už na cestách, v přírodě nebo kdekoli jinde.

    Dodáváno bez obsahu!

    HT MO-M03-NL-01

    Manuál

    Celková délka (mm)
    100
    Celková šířka (mm)
    45
    Celková výška (mm)
    170
    Hmotnost (g)
    120
    Barvy / maskování
    Černá

    16 dalších produktů ve stejné kategorii: