Zero Tolerance ZT 0006

    CO 0006
    8282

    Zero Tolerance ZT 0006 je robustní taktický nůž s pevnou čepelí, inspirovaný bajonetem ZT-9 od Micka Stridera. Navržen s důrazem na taktické využití, jeho funkční a odolná konstrukce zajišťuje všestrannost pro extrémní aktivity jako je survival, bushcraft a další outdoorové činnosti.

    8 970 Kč
    S DPH
    Obvykle 10-14 dnů
    Množství
    Na objednávku


    Historie ceny     Historie ceny

    Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 8 970 Kč

    Zavřít

    Zero Tolerance ZT 0006 je robustní taktický nůž s pevnou čepelí, inspirovaný bajonetem ZT-9 od Micka Stridera. Navržen s důrazem na taktické využití, jeho funkční a odolná konstrukce zajišťuje všestrannost pro extrémní aktivity jako je survival, bushcraft a další outdoorové činnosti.

    Zero Tolerance ZT 0006 - odolný taktický nůž pro extrémní použití

    Tento taktický nůž Kershaw ZT 0006 má full-tang konstrukci, což znamená, že je vyroben z jednoho kusu oceli. Nože s takovou konstrukcí jsou mimořádně odolné vůči poškození a nebojí se těžké práce, což je dělá oblíbenými mezi nadšenci do survivalu, bushcraftu, myslivci a vojáky. Čepel je vyrobena z tvrdé nástrojové oceli CPM-3V, která svou odolností převyšuje většinu ocelí používaných v sériové výrobě nožů. Prášková ocel CPM-3V je zpevněna na tvrdost 60-62 HRC a vyznačuje se mimořádnou odolností vůči zatížení, opotřebení, praskání a vylamování. Parametry této oceli jsou srovnatelné s prémiovými ocelmi S7 a A9, CPM-3V je také výbornou alternativou pro A2, D2 a CPM M4. Nástrojová ocel CPM 3V není nerezová ocel, proto je důležitá pravidelná údržba a ochrana čepele. Při výběru nože z této oceli se doporučuje diamantová brousek, protože broušení standardní keramickou brouskou může být pracnější a méně efektivní.

    Čepel s pracovním profilem drop-point má optimální délku 152 mm a tloušťku téměř 5 mm, což činí nůž užitečným jak pro přípravu jídla, tak pro štípání dřeva. Na části hřbetu čepele jsou vyfrézovány příčné drážky, poskytující pevný bod opory pro palec. Čepel má plochý broušení, které zajišťuje výborný kompromis mezi pevností a hladkostí řezu. Povrchová úprava čepele je stonewashed, což je technika, při které je čepel koupána v žwirech nebo malých brusných kamenech. Ochrana proti korozi je zajištěna bezbarvou keramickou povrchovou úpravou Cerakote.

    Střenky připevněné k trupci pomocí ocelových šroubů jsou vyrobeny z tvrdého plastu G10. Drobná textura zajišťuje, že nůž taktický Zero Tolerance ZT 0006 stabilně leží v ruce a jeho používání je pohodlné. Součástí je také pochva z kydexu upevněná na nylonovém panelu. Pochvu lze nosit u pasu, připevnit k vybavení, a s použitím dodatečných popruhů (nejsou součástí balení) ji lze stabilně upevnit na stehno. Před vysunutím nebo ztrátou nástroje chrání zapínání na kovovou nástrčku.

    CO 0006

    Manuál

    Celková délka (mm)
    270
    Barvy / maskování
    Šedá
    Délka čepele (mm)
    150
    Materiál čepele
    Nerezová ocel CPM 3V
    Profil čepele
    Drop Point
    Klip na opasek
    Ano
    Osobní vyzvednutí ve Frýdku-Místku zdarma
    Zaslání společností Zásilkovna, hmotnost do 5kg, rozměry do 120cm obvodu (2-3 pracovní dny) 89Kč
    Zaslání společností GLS, maximální hmotnost zásilky do 30kg (zboží skladem obvykle do 24 hodin)109Kč

    U nestandardních rozměrů či hmotnosti bude dopravné vypočítáno samostatně (po dohodě),

    U některých konkrétních produktů (například zbraně) nemusí být dostupné všechny způsoby dopravy

    Pokud zvolíte dopravu, kterou nelze pro daný produkt použít, budeme Vás kontaktovat pro změnu způsobu dopravy

    Doběrečné je v rozmezí 30-45Kč včetně DPH dle volby dopravce, bezhotovostní platba ZDARMA

    16 dalších produktů ve stejné kategorii: