Batoh V90 BATTLESHIP V3 MULTICAM

    MR V90MMV3
    7548
    812028018987

    V90 BATTLESHIP značky Eberlestock představuje vrcholnou kvalitu v odolných batozích. S objemem 100l, vyrobený z prémiové Cordury 500D a 1000D, nabízí skvělou mechanickou odolnost a snadnou údržbu. Tento model spojuje funkčnost, odolnost a stylový design, čímž se stává ideální volbou pro každodenní použití i náročné výpravy.

    16 990 Kč
    S DPH
    Obvykle 10-14 dnů
    Množství
    Na objednávku


    Historie ceny     Historie ceny

    Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 16 990 Kč

    Zavřít

    Batoh V90 Battleship představuje skvělé řešení pro náročné uživatele, kteří hledají prostorný, odolný a přitom flexibilní batoh pro různé aktivity. S objemem 100 litrů je schopen pojmout veškerou potřebnou výbavu pro turistiku, vojenské mise nebo i běžné každodenní použití.

    Jeho konstrukce z kvalitní Cordury 500D a 1000D zaručuje odolnost proti oděru a mechanickému poškození, přičemž snadná údržba je dalším vítaným benefitem. V90 Battleship je také navržen s ohledem na pohodlí, díky masivně polstrovaným zádům se středovým kanálkem pro lepší cirkulaci vzduchu a odlehčení páteře. Ramenní popruhy lze výškově nastavit dle potřeby uživatele, a jsou doplněny o stabilizační popruhy, D kroužky a průvlaky pro hydratační vak.

    Eberlestock přidal i pohodlně vypolstrovaný bederní pás se spínáním Fastex přezkou, což zvyšuje komfort při nošení těžkého nákladu. Boky batohu nabízí dostatek prostoru s dvojicí kompresních popruhů pro další náklad a plochými síťovanými kapsami pro lékárničky, větší láhve s vodou nebo potraviny.

    Praktičnost batohu je dále podpořena hliníkovým nosným rámem, který poskytuje rozdělení váhy vybavení po celých zádech, a "plovoucím" víkem s prostorami pro dokumenty a mapy. Vnitřní část batohu je rozdělena na dvě komory, s možností jejich spojení v jeden velký prostor.

    Batoh V90 Battleship je dokonalou kombinací objemu, odolnosti a pohodlí, s přidanou hodnotou v podobě MOLLE/PALS vazby pro modularitu a personalizaci. Jeho detaily jako kapsy na hydratační vak a kompresní popruhy z něj činí univerzální řešení pro každou příležitost.

    Specifikace:

    • Materiál: 500D Cordura rip-stop, 1000D Cordura
    • Objem: 100 litrů
    • Váha: cca. 4 kg
    • Rozměry: 91,5 x 35 x 30 cm



    MR V90MMV3

    Manuál

    Objem v litrech
    90
    Barvy / maskování
    Maskování (ostatní)
    Osobní vyzvednutí ve Frýdku-Místku zdarma
    Zaslání společností Zásilkovna, hmotnost do 5kg, rozměry do 120cm obvodu (2-3 pracovní dny) 89Kč
    Zaslání společností GLS, maximální hmotnost zásilky do 30kg (zboží skladem obvykle do 24 hodin)109Kč

    U nestandardních rozměrů či hmotnosti bude dopravné vypočítáno samostatně (po dohodě),

    U některých konkrétních produktů (například zbraně) nemusí být dostupné všechny způsoby dopravy

    Pokud zvolíte dopravu, kterou nelze pro daný produkt použít, budeme Vás kontaktovat pro změnu způsobu dopravy

    Doběrečné je v rozmezí 30-45Kč včetně DPH dle volby dopravce, bezhotovostní platba ZDARMA

    16 dalších produktů ve stejné kategorii: